Op zaterdag 16 september gingen de deuren van de Dorpsklep voor de eerste keer open voor de buurt.  Ruim 50 buurtgenoten jong en oud hebben een bezoek gebracht aan de Dorpsklep in de voormalige Theo Thijssenschool. Enthousiast werden onder het genot van een kopje koffie en een stukje heerlijke appelgebak verhalen over De Bilt, de buurt en elkaar uitgewisseld. En er werd kennis gemaakt met buurtgenoten. Daarnaast brachten een aantal bewoners al spullen voor de inrichting van de huiskamer en de keuken. Een mooi begin van de huiskamer van de buurt.

Heb je nog spullen voor de Dorpsklep stuur een bericht met foto aan dorpsklep@vereniginghetoudedorp.nl. Ook als je zelf een activiteit wil organiseren kun je een bericht sturen. De Dorpsklep heeft leden. Je kunt lid worden via deze link.