Zelf aan de slag in de Dorpsklep? Als bewoner kun je voor je buurtgenoten een activiteit organiseren. Activiteiten staan open voor alle leden van de Dorpsklep. Heb je een leuk idee en wil je meer weten over het organiseren van een activiteit neem dan contact op met de Dorpsklep via dorpsklep@vereniginghetoudedorp.nl of via het onderstaande contactformulier.

Het stappenplan als je een activiteit wil organiseren:

1. je laat via onderstaand contactformulier weten dat je iets wilt organiseren in de Dorpsklep
  2. iemand van de werkgroep neemt contact met je op om afspraken te maken
  3. de afspraken worden op een formulier ingevuld en gaan over:
  • wat ga je doen
  • wanneer
  • hoe vaak
  • welke tekst op website
  • regelingen over geld
  • ruimtegebruik
  • sleutelbeheer

Wat is voor jou belangrijk om te weten?

1. Alle activiteiten zijn toegankelijk voor alle (buitengewone) leden van Vereniging Het Oude Dorp (waar de Dorpsklep een onderdeel van is). Je kunt dus geen besloten activiteiten organiseren in de Dorpsklep;
  2. Niet -leden mogen ter introductie 1x meedoen, maar daarna moeten ze lid worden van de Vereniging Het Oude Dorp;
  3. De Vereniging Het Oude Dorp betaalt huur en energiekosten om de Dorpsklep te kunnen gebruiken. Activiteiten kosten dus (een beetje) geld. Je spreekt met de werkgroep af hoeveel. Dat geld draag je, na aftrek van je kosten, af aan de Dorpsklep.
  4. De Dorpsklep is niet bedoeld voor commerciële activiteiten.