Wat een hitte, wat een gedoe en wat een ellende allemaal. Je zou soms haast vergeten waarvoor je het allemaal doet en of het ooit weer leuker wordt. Komt dit bekend voor of juist helemaal niet? Dan heb je daarmee een goede reden om je aan te melden voor alweer de … de … de zoveelste bierproeverij, georganiseerd door de broers Jorg en Lars, zelf enthousiaste hobbybrouwers sinds 2014.

Ook zij dachten het dit voorjaar even rustig aan te doen met brouwen, maar na twee sixpacks Corona sloeg de stress toe en sindsdien zijn er weer veel smaakvolle bieren uit de ketel gekomen.

De bierproeverij vindt plaats in de ruime werkplaats van Kunst & Licht & Glas, of met lekker weer misschien wel buiten. We zullen een stuk of 10 bieren proeven, waaronder uiteraard dus ook uit eigen brouwerij. We zorgen voor hapjes, deze keer met kaas, die de dorst flink aanwakkeren. Ook wordt er live gebrouwen, of althans: dat zijn we van plan. Dit gaat uiteraard gepaard met uitleg over het brouwproces en de oorsprong van de bieren de we proeven. Zo is het niet alleen gezellig, maar steek je er ook nog wat van op.
Meldt je gauw aan, het aantal plaatsen is beperkt (20 personen).
Net zoals de voorgaande keren kan je kiezen uit een met-/of zonder alcoholtraject.

Datum: zondag 20 september
Locatie: Dorpsstraat 59
Tijd: 15.00 uur
Kosten: 5 euro per persoon
Aanmelden: stuur je naam, aantal deelnemers, 06-nummer (o.a. voor betaalverzoek) naar voorzitter@vereniginghetoudedorp.nl.
Geef ook aan of je wel of geen alcohol in je bier wilt.