Herfstbokproeverij in de Dorpsklep

Zondag 17 november organiseren Jorg en Lars van der Plank de altijd gezellige bierproeverij in de Dorpsklep. We nodigen jullie heel graag uit voor inmiddels de vijfde bierproeverij. Na alle achterliggende edities kunnen we minstens twee garanties geven: 1. Het wordt gezellig 2. Je proeft bier dat je lekker vindt en nog nooit eerder gedronken hebt.

Drink je graag bier, maar lust, wil of mag je geen alcohol, ook dan ben je meer dan welkom om alweer voor de derde keer deel te nemen aan ons AA-traject, speciaal ontwikkeld voor jou (de Alcohol-Arme). Belangrijk: geef dit wel even aan bij je aanmelding in verband met de inkoop.

We zullen ongeveer tien biertjes proeven, met een herfstig karakter. Ook een zelfgebrouwen porter doet mee, raad het geheime ingrediënt.

De Dorpsklep zorgt voor lekkere, zelfgemaakte borrelhapjes.
Meld je aan uiterlijk donderdag 14 november uur via de website of dorpsklep@vereniginghetoudedorp.nl, in verband met de inkoop. We hebben er zin in.

Voor wie?
Iedereen is welkom.
Waar en wanneer?
Zondag 17 november – 15:30 – 18:00 uur in de Dorpsklep.
Kosten?
€ 8,= per persoon
Contact
Voor vragen of suggesties stuur een bericht naar info@mozesbier.nl.

Welkom vreemdeling! Dit is een voorbeeldtekst voor uw fantastische Promo Box! Voel u vrij om het te verwijderen en het te vervangen met uw eigen bericht!