Uitnodiging onthulling glastableau zaterdag 17 februari

Graag nodigen wij u uit bij de onthulling van het glastableau “Beweging door de tijd”. Op zaterdag 17 februari om 12:00 uur zullen de wethouders mevrouw Brommersma en de heer Mieras het tableau onthullen.

Het initiatief voor het maken van het tableau is genomen door de Galerie Ruimte voor Kunst in de Dorpsstraat. De makers van het tableau zijn Sascha Hacska en Hans Kars, Verhalendglas.nl.

Het glastableau heeft het verkeer en vervoer in Het Oude Dorp als thema. Het gaat over het verkeer en vervoer in het verleden. Voor dit thema is gekozen gelet op de betekenis hiervan voor Het Oude Dorp door de eeuwen heen. Met het glastableau willen we de historische dynamiek in de ruimte van Het Oude Dorp aan de hand van het thema verkeer en vervoer duidelijk maken.

Het maken van het glastableau is mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de gemeente De Bilt en de bedrijven BonbonMargo, Beixo, hotel restaurant Van der Valk, Amis, De Biltse Barbier, Gelato Burano, Kunst & Licht & Glas, Kars Basic, De Weergever en J.G. Beeldhouwwerk.

Het tableau hangt bij de ingang van Kunst en Licht op Dorpsstraat 59.

De financiering is nog niet helemaal rond. Wilt u hiervoor een donatie doen? Neem dan contact op met Ruimte voor Kunst; info@ruimtevoorkunst.com. Of maak een gewenst bedrag over naar NL61RABO0102179921 onder vermelding van “Bijdrage kosten realisatie Glastableau Het Oude Dorp”.