Huiskamer voor en door de buurt

Lijkt het je leuk om je buurtgenoten te ontmoeten en met elkaar een eigen ruimte te onderhouden? Hoe leuk is het om een keer samen te eten, koffie te drinken of spelletjes te doen?
De buurt en het dorp is wat ons bindt. Wij vinden het leuk om onze buurtgenoten te leren kennen en willen dat op een mooie historische plek doen! Daarom zijn we de DORPSKLEP: ‘een huiskamer voor en door de buurt’, begonnen in de voormalige Theo Thijssenschool in de Jasmijnstraat nummer 6.
Op 16 september, tussen 11 en 13 uur staat de taart te glimmen en de koffie te dampen, allemaal voor jullie buurtgenoten! We vertellen je dan graag meer over wat je er aan hebt, over hoe je actief kunt zijn en zelf activiteiten kunt gaan organiseren. En……daar blijft het niet bij, want vanaf oktober starten we met de potten en pannen en is de DORPSKLEP KOOKKLEP een feit. Leuk als we dat met veel doen, maar gekookt en gebakken wordt er sowieso. Ook starten we met een koffieochtend: de DORPSKLEP KOFFIEKLEP en verder zijn er ook al buurtbewoners met plannen om te starten met diverse activiteiten.

En…. O ja, dat heerlijke kopje koffie mist nog een kop en de taart heeft nog geen schotel! Mocht je nog servies, glazen, lepels, bestek of inventaris zoals tafels, stoelen, lampen en overig nuttig spul over hebben, de DORPSKLEP is nog wat kaal! Maak hiervan een foto en
stuur deze naar dorpsklep@vereniginghetoudedorp.nl.

Voor meer informatie of een directe lijn: dorpsklep@vereniginghetoudedorp.nl.

Graag tot 16 september a.s., namens de DORPSKLEP.

Groeten van Alyce, Annemiek, Elaine, Ingrid, Marleen, Peet
Werkgroep De Dorpsklep